Ele în amicale, noi în oficiale?

Suporterii handbalului din Ploieşti au parte, mâine, de un nou cuplaj în Sala Sporturilor Olimpia, în care vor fi implicate cele două echipe de seniori ale Clubului Sportiv Municipal, ce combat în Liga Naţională.

Primul meci este programat la ora 16.00 şi le are drept protagoniste pe elevele lui Neven Hrupec, care vin după victoria spectaculoasă de la Braşov, din faţa Coronei (29-21) şi încearcă să-şi consolideze poziţia de pe podium printr-un nou succes obţinut în faţa uneia dintre formaţiile tari ale campionatului, HCM Roman. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că HCM Roman e o echipă ce trebuie respectată, având în componenţă multe jucătoare bune. Noi suntem într-o poziţie bună după victoria de la Braşov, atmosfera este foarte bună, dar trebuie să fim atenţi şi să tratăm meciul foarte serios. Vom câştiga numai dacă vom fi la cel mai înalt nivel din punct de vedere sportiv. Am jucat cu Roman în această vară acele două partide de verificare de la începutul perioadei de pregătire, le-am pierdut, dar acum va fi altceva. Eram la început, după primele antrenamente şi nu ştiu cât de relevant e în perspectiva partidei de mâine ce s-a întâmplat atunci. Ne dorim să câştigăm, iar dacă fanii vor fi alături de noi în număr mare, cu siguranţă ne va fi mai uşor”, spune antrenorul Neven Hrupec. Tehnicianul nu se confruntă cu probleme de lot, putând miza pe acelaşi efectiv ca şi la Braşov.

Partida va începe la ora 16.00, va fi arbitrată de Diana Florescu şi Anamaria Stoia (Argeş/Bucureşti), iar observator va fi Doru Stamatoiu (Vâlcea).

Leave a Reply

Your email address will not be published.