Corona Braşov, un nou examen tare pentru fete

Runda a V-a a Ligii Naţionale de handbal feminin aduce, pentru handbalistele de la CSM Ploieşti, o nouă deplasare dificilă după cea de la Zalău: mâine seară, la ora 19.45, joacă la Braşov, pe terenul Coronei. O confruntare pe cât de grea, pe atât de importantă în lupta din zona cupelor europene, mai ales în condiţiile în care în acest sezon se joacă fără play-off şi play-out şi meciurile directe pot fi decisive în stabilirea ierarhiei.

Echipa noastră vine după victoria cu HCM Râmnicu Vâlcea, la finalul căreia, însă, antrenorul Neven Hrupec a avut ceva nemulţumiri legate de evoluţia din repriza secundă, tehnicianul apreciind că „ne așteaptă un meci foarte greu la Brașov, iar dacă vrem un rezultat bun trebuie să reparăm rapid greșelile comise. Am făcut multe greșeli în atac. Am pierdut doar un meci, la Zalău, dar dacă vrei să fii în primele cinci, trebuie să câștigi în deplasare.” Neven Hrupec nu se confruntă cu probleme noi de lot, astfel că va putea conta mâine pe acelaşi efectiv folosit şi în jocul de luni.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de gorjenii Adrian Eremia şi Anton Drăgănescu şi îl va avea drept observator pe bucureşteanul Viorel Dobre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.