Juniorii IV de la CSM Ploieşti, locul I la „Cupa Dunării”!

După ce, în weekend-ul precedent, echipa de juniori III a clubului nostru s-a impus în turneul de la Oneşti, la finalul săptămânii trecute a venit rândul juniorilor IV de la CSM Ploieşti să câştige competiţia la care au participat: „Cupa Dunării”, ediţia a III-a. Turneul organizat în perioada 10-12 septembrie, la Corabia, de AS Danubius, a avut la start cinci formaţii, iar micuţii handbalişti pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan au reuşit să câştige toate cele patru partide disputate, sistemul de desfăşurare fiind „fiecare cu fiecare”.

CSM Ploieşti a trecut în prima zi de CSŞ Medgidia, cu scorul de 22-14 (9-7), apoi, în a doua zi, s-a impus cu 32-17 (19-5) în faţa gazdelor de la AS Danubius şi cu 25-17 (12-3) în faţa formaţiei ACS HCM Torok Râmnicu Vâlcea, pentru ca, sâmbătă, în ultima zi a competiţiei, să câştige finala ad-hoc a turneului, cu CSM Bucureşti, cu scorul de 25-22 (12-11). Echipa a fost premiată de către viceprimarul oraşului Corabia, primind o cupă şi o diplomă, iar centrul Marian Pleşea a fost declarat cel mai bun jucător al formaţiei noastre, intrând, la rândul lui, în posesia unei frumoase statuete şi a unei diplome.

Lotul de jucători folosit de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan în turneul de la Corabia a fost următorul: Cătălin Stan, Denis Ştefan, Marian Pleşea, Eric Moldoveanu, Alexandru Ilie, Alexandru Ghiţă, Bogdan Niculaie, Mihai Stănescu, Mihai Sârbu, Klaus Drăgan, Sebastian Panţîru, Alexandru Constantinescu, Sebastian Davidoiu, Luca Cojan, Fabian Matei, Mihnea Matache.

Leave a Reply

Your email address will not be published.