Poate al treilea e cu noroc…

Al treilea meci în interval de o săptămână aduce, mâine, în calea handbaliştilor de la CSM Ploieşti poate cea mai în formă echipă a Ligii Naţionale, Steaua Bucureşti, o formaţie remaniată serios faţă de sezonul trecut, în care a fost în situaţia de a participa la turneul pentru evitarea retrogradării. Oaspeţii vin în Sala „Olimpia” după două victorii concludente, în timp ce băieţii pregătiţi de Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu se pot „lăuda”, deocamdată, doar cu două jocuri bune pentru o echipă nou-promovată, cu jumătate din lot schimbat în această vară. CSM Ploieşti a jucat acceptabil în faţa câştigătoarei sezonului regulat din campionatul trecut, HC Odorhei, apoi a evoluat chiar bine spre foarte bine în fieful vicecampioanei CSM Bucureşti, dar a plătit scump unele perioade în care a scăzut nivelul şi adversarii au ştiut, în special graţie experienţei superioare, să profite şi să se impună.

Directorul tehnic Ion Nicolae spune că „trebuie să ne adunăm pentru meciul cu Steaua, în special după acest eşec de la Bucureşti. Trebuie să vină şi un rezultat favorabil, pentru că jocul nostru a fost bun şi, după două înfrângeri strânse, poate că va veni soarele şi pe strada noastră. Steaua a făcut meciuri bune, a câştigat, dar nici noi nu am jucat rău şi, cu puţină şansă, poate vom reuşi să facem un rezultat favorabil”.

Cei doi tehnicieni se vor putea baza de tot lotul de jucători, în condiţiile în care Narcis Zamfir, rămas în tribună miercuri, din cauza unei probleme la o măsea, este apt de joc, iar cei doi handbalişti care au acuzat uşoare accidentări în urma partidei cu CSM Bucureşti, Dorin Dragnea şi Răzvan Farcaş, s-au refăcut şi pot juca împotriva Stelei.

Partida de mâine, din Sala Sporturilor Olimpia, va începe la ora 11.30, va fi arbitrată de Octavian Fînaţă (Arad) şi Ştefan Hendrea (Maramureş) şi îl va avea ca observator pe Doru Stamatoiu (Vâlcea). Accesul spectatorilor este liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.