Antonaru a semnat cu CSM Ploieşti şi a debutat în testul pierdut cu CSM Bucureşti, scor 22-28!

Echipa de handbal masculin a clubului nostru şi-a betonat cel mai important post din echipă, cel de portar, reuşind să-l transfere, astăzi, pe goal-keeper-ul Cristian Cătălin Antonaru. În vârstă de 30 de ani (e născut pe 3 februarie 1985, la Călăraşi), măsurând 193 cm şi cântărind 100 de kilograme, Antonaru a fost, în ultimele sezoane, unul dintre cei mai constanţi portari din Liga Naţională şi vine la Ploieşti după un sezon la Energia Pandurii Târgu Jiu. Este câştigător al Cupei României şi al Cupei Challenge cu UCM Reşiţa, iar înainte de a evolua la Târgu Jiu a jucat, timp de două sezoane, la Politehnica Timişoara. El devine cel de-al patrulea portar din lotul CSM-ului, în care se mai află Răzvan Szopka, venit, şi el, în această vară, de la Potaissa Turda, Marian Dumitru şi Daniel Rotaru.

Cristian Antonaru a ajuns astăzi în cantonamentul echipei, de la Cheile Grădiştei, şi, după ce a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, a şi debutat în amicalul cu CSM Bucureşti, disputat de la ora 18.00. Vicecampioana s-a impus cu 28-22 (16-13), după un meci în care băieţii noştri au stat aproape de adversari în marea majoritate a timpului, diferenţa fiind până aproape de final de două-trei goluri.

Altfel, interul stânga sârb care se afla în perioada de probă a părăsit în această seară cantonamentul de la Cheile Grădiştei, el anunţându-i pe tehnicienii echipei că a primit o ofertă tentantă din zona arabă şi preferă să semneze acolo.

CSM Ploieşti va disputa următorul amical de la Cheile Grădiştei sâmbătă, de la ora 18.00, cu HC Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.