Cristian Radu, locul al VI-lea cu ştafeta României la Campionatul European!

Săptămâna trecută, Cristian Radu, de la CSM Ploieşti, a făcut parte din delegaţia României caare a participat la Campionatul European de Atletism pentru juniori I, ce a avut loc în Suedia, la Eskilstuna.

Atletul pregătit de Augustin Iancu a avut o evoluţie bună doar în proba de ştafetă, în care a reuşit, alături de Zeno Moraru, Mădălin Gheban şi Cristian Nedelcu, să se califice în finala probei de 4×400 metri şi să ocupe locul al VI-lea, cu timpul 3.17,30 minute.

Anterior, în concursul individual, Cristian Radu nu reuşise să treacă de calificări, timpul de 48,95 secunde realizat fiind cu mult sub posibilităţile sale, el având un record personal cu o secundă şi jumătate mai bun.

„Din păcate, în concursul individual a abordat cursa într-un mod diferit faţă de cum este obişnuit şi asta l-a costat. A făcut, în schimb, o cursă foarte bună la ştafetă, unde a dus echipa pe locul al VI-lea, de pe locul al VIII-lea”, ne-a spus antrenorul coordonator al secţiei de atletism de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu.

Cristian Radu este campionul naţional la juniori I şi vicecampion la seniori în proba de 400 de metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.