Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, şase titluri de campioni ai României!

În zilele de 22 şi 23 iunie, stadionul „Iolanda Balaş Soter”, din Capitală, a găzduit Finala Campionatului Naţional de atletism pentru copii categoriile 1, 2 şi 3. Au participat peste 1100 de sportivi din toată ţara, iar micuţii atleţi de la CSM-CSŞ Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei, au reuşit ca, în cele două zile de concurs, să obţină şase titluri de campioni ai României, două medalii de argint şi patru de bronz.

În prima zi a întrecerilor, la Copii 1, Rebecca Andrei a obţinut două medalii de aur la individual, eleva prof. Maria Andrei reuşind să devină campioană a României în probele de 300 m, cu timpul 42.83 secunde, şi 200 m, cu timpul 26.96 secunde. În aceleaşi probe, Raluca Baicu a obţinut două medalii de bronz, timpii realizaţi de ea fiind de 44.35 secunde, respectiv 27.83 secunde. Ziua s-a încheiat cu încă o medalie de aur pentru CSM-CSŞ Ploieşti, obţinută de ştafeta de 4×100 metri băieţi, care, în componenţa Andrei Florea, David Gudi, Andrei Niculiţă, Andrei Patrichi, a câştigat medalia de aur cu timpul de 54.10 secunde.

Ziua a doua a debutat cu finalele Copiilor 2, prilej pentru atleţii noştri să se remarce din nou şi să câştige alte două titluri de campioni, prin Alexandru Blănaru, în proba de 500 metri, cu timpul 1.24.24 minute, şi ştafeta de 5×80 metri băieţi (Radu Prajea, Andrei Blănaru, Teodor Marin, Alexandru Blănaru, Darius Cornescu), cu timpul 57.64 secunde. Tot la Copii 2, Radu Prajea a câştigat bronzul în proba de 500 metri, cu timpul 1.27.30 minute, iar Teodora Iancu a venit a III-a la aruncarea suliţei, eleva antrenorului coordonator al secţiei de atletism de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu, având o performanţă de 21.77 metri.

Ieri după-amiază, s-au desfăşurat şi finalele rezervate Copiilor 3, în cadrul cărora delegaţia CSM-CSŞ Ploieşti şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă trei medalii: una de aur şi două de argint. Matei Mihăilescu a devenit campion naţional câştigând proba de 300 metri cu timpul 50.20 secunde, Mara Mocanu a luat argint tot la 300 metri, cu timpul 52.26 secunde, iar ştafeta mixtă 8×50 metri, în componenţa Daiana Cîrjan, Raluca Cristea, Delia Blănaru, Lorena  Mocanu, David Prajea, Teodor Stoica, Adrian Neagu, Matei Mihăilescu, a ocupat poziţia secundă cu timpul 68.89 secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.