Şi juniorii IV merg la turneul final!

Echipa de juniori IV a clubului nostru a reuşit, în weekend, să se califice la turneul final după ce a ocupat poziţia secundă a Grupei 2 semifinale, ale cărei meciuri s-au disputat la Mizil. Puştii pregătiţi de Gheorghe Puia şi Bogdan Gherman au făcut parte din Seria A, reuşind să câştige toate cele trei partide programate în prima fază a competiţiei: 21-12 cu CS Blejoi, 25-10 cu Tonus Bucureşti şi 10-0, la „masa verde”, cu CSŞ 2 Bucureşti, această din urmă formaţie nemaiprezentându-se în ziua a doua a turneului, după ce pierduse primele confruntări din grupă şi nu mai avea şanse de calificare mai departe.

În ultima zi, CSM Ploieşti a disputat finala cu câştigătoarea Seriei B, ACS Olimpic Mizil, pierzând doar în urma loviturilor de departajare (4-5), după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 21-21. Rezultatul conta însă mai puţin, în condiţiile în care la turneul final s-au calificat primele patru clasate (finalistelor li s-au adăugat Tonus Bucureşti şi Licelul Tehnologic Topoloveni), iar ierarhia nu va conta în stabilirea grupelor de la turneul ce va decide campioana.

„Este un rezultat foarte bun pentru noi, pentru că mi-a fost puţin teamă înaintea turneului, deoarece nu cunoşteam valoarea adversarelor venite din zona Bucureşti. Din fericire, băieţii s-au mobilizat şi au jucat foarte bine în prima fază, aşa că ne-am asigurat calificarea după primele meciuri. Vreau să-i felicit pe copii pentru acest rezultat venit după un an de muncă împreună, la începutul căruia nu ştiu câţi credeau că putem ajunge la turneul final”, spune antrenorul Gheorghe Puia. Pentru echipa de juniori IV este vorba despre o revenire la turneul final după o pauză de un an, precedenta prezenţă a copiilor de la CSM la întrecerea decisivă a campionatului consemnându-se în 2013, când au obţinut medaliile de argint. Turneul final al juniorilor IV va avea loc în perioada 18-21 iunie, gazda întrecerii urmând să fie stabilită de către Federaţia Română de Handbal.

În urmă cu trei săptămâni, echipa de minihandbal s-a calificat, la rându-i, pentru a treia oară consecutiv, la turneul final al campionatului.

Gheorghe Puia şi Bogdan Gherman au folosit, la Mizil, un lot alcătuit din: Oprea Fabian, Mitrică David, Pleşa Marian, Mereu Flaviu, , Moldoveanu Eric, Ilie Alexandru, Herghelegiu Gabriel, Anghelescu Andrei, Luca Radu, Gheorghe Cristian, Iorga Mihai, Ghiţă Alexandru şi Niculaie Bogdan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.