În căutarea primei victorii în play-off

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic se pregătesc pentru ultimele dueluri din acest sezon competiţional, cele cu HC Zalău, care vor stabili ocupantele poziţiilor a 7-a şi a 8-a ale clasamentului Ligii Naţionale. Ca şi în fazele anterioare ale play-off-ului, se joacă după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, cu un joc pe terenul formaţiei mai slab clasate în sezonul regulat, aşa că vom avea o partidă la Poieşti, mâine, de la ora 16.00, şi două la Zalău, săptămâna viitoare.

Confruntarea de mâine se anunţă dificilă pentru fetele noastre, în contextul problemelor de lot cu care se confruntă staff-ul tehnic, după accidentările Allei Sheiko şi Dacianei Balaban venind, în această săptămână, măsura despărţirii de Sanja Vlaskalic şi Oana Ionescu, din raţiuni disciplinare. Chiar şi în această situaţie, obiectivul este obţinerea unei prime victorii care să confere şanse înaintea deplasării de la Zalău, dorinţa fetelor fiind aceea de a câştiga măcar un meci în play-off-ul Ligii Naţionale.

Partida de mâine, din Sala Sporturilor Olimpia, va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Adrian Barbu (Argeş) şi Ştefan Ciurea (Dolj) şi îl va avea drept observator pe Radu Vlăduţ (Bacău). Meciurile 2 şi 3 sunt programate săptămâna viitoare, marţi şi joi, la Zalău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.