Restanţă cu „studenţii” Iaşiului

Reveniţi pe primul loc al Seriei A a Diviziei A, handbaliştii de la CSM Ploieşti au, mâine, şansa să facă pasul decisiv spre Liga Naţională printr-o victorie în faţa Politehnicii Iaşi. Partida este o restanţă din runda cu numărul 24, fiind amânată la începutul acestei luni din cauza participării echipei noastre la turneul de la Chişinău, şi va avea loc mâine, în Sala Sporturilor „Olimpia”, cu începere de la ora 11.00.

„E un meci pe care trebuie să-l câştigăm pentru a fi aproape siguri de promovare. Ei nu mai au şanse nici la locul al doilea, dar asta nu înseamnă că ne aşteptăm să vină în excursie. Important este să ne facem jocul şi să ne uşurăm misiunea înaintea ultimelor patru etape de campionat”, spune directorul tehnic Ion Nicolae. CS Politehnica Iaşi a coborât până pe poziţia a 5-a a clasamentului după ce a pierdut la scor, 20-33, ultima partidă susţinută în deplasare, la HC Buzău. În cazul unei victorii, CSM Ploieşti s-ar desprinde la trei puncte de ocupanta poziţiei secunde, HC Argeş, şi şi-ar spori spre 95% şansele de promovare în condiţiile în care are un meci mai puţin disputat decât piteştenii, avantajul rezultatelor directe şi un program lejer în ultimele patru runde, deplasarea mai dificilă de la Galaţi fiind urmată de trei jocuri cu formaţiile din subsolul clasamentului: CSU Târgovişte, Vicov Bucovina şi LPS Piatra Neamţ.

În tabăra noastră, cu mici probleme de sănătate se confruntă Sorin Cârstea, care este refăcut aproape complet după entorsa suferită la glezna dreaptă în turneul de la Chişinău, şi golgheterul Emilian Turcu, uşor accidentat, ambii având însă şanse să evolueze mâine.

Confruntarea va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de doljenii Claudiu Gorina şi Florin Melencu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.