Misiune dificilă, dar nu imposibilă

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic au o misiune dificilă, mâine după-amiază, când în Sala „Olimpia” va veni SCM Craiova, una dintre formaţiile bune ale Ligii Naţionale. Oltencele n-au repetat, în acest debut de 2015, prestaţiile de excepţie din prima parte a campionatului, dar e clar că pot pune probleme oricărei echipe, aşa că întâlnirea se anunţă extrem de dificilă pentru fetele noastre. Cu atât mai mult cu cât presiunea a crescut după ce urmăritoarele CSM-ului în lupta pentru ultimul loc de play-off s-au apropiat – cum-necum – în clasament şi îşi fac calcule pentru a fura locul al 8-lea la potou.

Antrenorul Goran Kurtes ştie că situaţia a devenit periculoasă pentru echipa sa, dar are încredere în forţa grupului în meciurile de pe teren propriu, în „Olimpia” câştigând în acest sezon doar primele trei clasate – HCM Baia Mare, CSM Bucureşti şi Corona Braşov – plus HCM Roman, cu un gol în ultimele secunde. „Va fi foarte greu, dar deloc imposibil să câştigăm cu Craiova. Au echipă bună, ne cunoaştem destul de bine, pentru că am jucat şi două meciuri de verificare în decembrie, dar am încredere că fetele se vor mobiliza şi vor câştiga acest meci extrem de important în lupta pentru play-off”, declară tehnicianul CSM-ului.

El va miza, foarte probabil, pe acelaşi lot ca şi în meciul de la Cluj Napoca, plus Cătălina Preda, absentă atunci din cauza unei probleme medicale. Totodată, este incertă prezenţa pe teren a Oanei Ionescu, jucătoare eliminată direct în minutul 50 al partidei cu „U”-Alexandrion şi a cărei situaţie urma să fie stabilită în şedinţa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal de astăzi.

În ultimele zile ale lui 2014, CSM Ploieşti şi SCM Craiova au disputat două amicale în Sala „Olimpia”, victoriile fiind împărţite: 24-23, în prima zi, pentru fetele noastre, apoi 30-29, în a doua zi, pentru oltence.

Meciul de mâine va începe la ora 17.00, va fi arbitrat de mureşenii Adrian Nacu şi Adrian Rucoi şi-l va avea drept observator pe bucureşteanul Horaţiu Belu. Accesul spectatorilor este liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.