Examen greu pe terenul lui Gheorghe Tadici

Elevele lui Goran Kurtes sunt pregătite pentru una dintre deplasările dificile ale sezonului, cea de la Zalău, partida cu trupa lui Gheorghe Tadici fiind programată mâine după-amiază, cu începere de la ora 17.00.

Tehnicianul principal al echipei noastre spune că „ne aşteaptă un meci foarte greu la Zalău, unde este dificil de câştigat, indiferent cum te numeşti. Au o defensivă agresivă în apărare, se bazează pe câteva jucătoare bune, precum Constantinescu, Pintea sau Ciuciulete, şi joacă faza a doua destul de bine, dar asta nu înseamnă că sunt de neînvins. Şi noi suntem într-un moment bun, atmosfera de la echipă este bună, iar dacă ne vom mobiliza şi vom lupta pentru fiecare minge avem şansa să luăm puncte din această partidă. O victorie ar însemna foarte mult în lupta pentru play-off, iar fetele sunt conştiente de acest fapt şi sunt pregătite să facă un meci mare”.

CSM va aborda partida cu acelaşi lot de 15 jucătoare ca şi la precedentele confruntări din campionat, Ramona Ştefan reluându-şi, săptămâna aceasta, antrenamentele după accidentarea de la Roman, dar la intensitate redusă, motiv pentru care a rămas acasă.

Partida de mâine va începe la ora 17.00, va fi arbitrată de bucureştenii Radu Iliescu şi Doru Pascu Manea Bucureşti şi îl va avea drept observator pe maramureşeanul Ioan Chira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.