Andreea Dincu: trei goluri, trei puncte şi un DA hotărât!

Cu siguranţă, extrema dreaptă a echipei noastre, Andreea Dincu, nu va uita toată viaţa meciul de astăzi, cu HC Dunărea Brăila, dar nu datorită victoriei obţinute de CSM Ploieşti sau a celor trei goluri înscrise, ci a faptului că logodnicul ei, Nicolae Lipară, Nicky pentru apropiaţi, a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie. Emoţionantul moment s-a derulat chiar sub privirile sutelor de spectatori din Sala „Olimpia”, înainte de startul meciului, după un plan pus la cale în mare secret de fericitul pretendent, care a venit special de la Constanţa alături de câţiva prieteni şi, beneficiind şi de complicitatea oficialilor ploieşteni, şi-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie inedită.

Deşi evoluează cu numărul 13, Andreea a fost prezentată ultima de crainicul sălii, iar în momentul în care a ajuns pe parchet a fost surprinsă de logodnicul său care a coborât val-vârtej din tribună cu un buchet de 25 de trandafiri şi inelul absolut obligatoriu în astfel de momente. Colegele s-au strâns în jurul celor doi, iar Nicky a pus genunchiul drept jos, a pus întrebarea clasică şi a primit răspunsul aşteptat, punând inelul pe degetul iubitei şi primind, în schimb, un sărut aplaudat de întreaga sală. Radiind de fericire, Andreea a reuşit să se concentreze la meci, făcând un joc foarte bun, cu trei goluri marcate, fiecare fiind salutat în picioare, cu pumnii prin aer, de viitorul soţ.

„A fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, avea să spună, după joc, viitoarea mireasă, în timp ce Nicky a recunoscut că „a fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea, dar ea este femeia vieţii mele şi am ştiut că nu trebuie să mai las timpul să treacă. Sunt cel mai fericit bărbat de pe planeta asta!”.

După meci, Andreea a fost felicitată de colege, care au purtat-o pe braţe şi au şi aruncat-o în aer de câteva ori, ziua perfectă a fetelor încheindu-se la un restaurant din oraş, acolo unde au fost invitate de fericitul viitor ginere. Nunta va avea loc anul viitor.

Să fie într-un ceas bun, Andreea şi Nicky!

Leave a Reply

Your email address will not be published.