În căutarea surprizei

După prima victorie din 2015, elevele lui Goran Kurtes au parte, mâine, de o deplasare extrem de dificilă, în Capitală, pe terenul uneia dintre favoritele la titlu din acest sezon, CSM Bucureşti. Meciul contează pentru etapa a XVIII-a şi se va juca în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 10.00, programarea matinală, obişnuită mai degrabă pentru meciurile de juniori, fiind făcută din… a doua încercare, după ce, iniţial, se stabilise ca partida să aibă loc luni seară. Timpul pentru refacere şi, mai ales, pentru pregătirea meciului următor, cu HC Dunărea Brăila, programat joi, de la 16.45, în Sala Sporturilor Olimpia, ar fi fost prea scurt pentru fetele noastre, aşa că s-a ales această variantă uşor ciudată pentru un meci de seniori.

Chiar dacă elevele sale vor avea în faţă o adevărată selecţionată mondială, Goran Kurtes este încrezător şi spune că „va trebui să confirmăm creşterea avută în meciul cu Vâlcea, în fapt o revenire la forma pe care am arătat-o în toamnă. Dacă reuşim să jucăm la un nivel bun, sigur le vom pune probleme şi, de ce nu, poate reuşim să producem o surpriză. Este unul dintre acele meciuri în care nu avem nimic de pierdut şi orice punct câştigat este ca un bonus pentru noi”. Tehnicianul se confruntă cu o singură absenţă, cea a Ramonei Ştefan, care abia săptămâna viitoare va scăpa de orteza ce i-a imobilizat umărul la care s-a accidentat în deplasarea de la Roman.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cluj, formată din Gabriel Badiu şi Ioan Barbu, şi-l va avea ca observator pe braşoveanul Petre Enache.

Leave a Reply

Your email address will not be published.