E timpul revanşei!

După patru eşecuri în acest debut de an, elevele lui Goran Kurtes sunt decise ca, mâine seară, să regăsească gustul victoriei, mai ales că au de luat şi o revanşă în faţa echipei care le-a eliminat, recent, din Cupa României, după ce le-a învins, în toamnă, şi în campionat. De fiecare dată însă, HCM Râmnicu Vâlcea a beneficiat de avantajul terenului propriu, iar acum lucrurile stau diferit, Sala Sporturilor Olimpia urmând să găzduiască partida programată mâine, de la ora 18.30.

De altfel, antrenorul Goran Kurtes chiar insistă pe ideea că fetele sale sunt favorite, declarând: „Trebuie să câştigăm acest meci cu orice preţ, atât pentru a ieşi din pasa proastă, cât şi pentru că e un joc foarte important în lupta pentru play-off. Vâlcea este într-o perioadă bună, după ce a câştigat cu noi în cupă, a bătut şi Craiova. Însă, jucăm acasă şi avem astfel prima şansă. Trebuie să luptăm, să eliminăm greşelile pe care le-am făcut în jocurile anterioare, multe dintre ele comise tocmai de handbalistele cu experienţă, de la care nu mă aşteptam. Am avut probleme în faza de atac și am lucrat mult, drept urmare, în ultima săptămână, pentru a găsi soluţii şi a înscrie mai mult. Cred că avem nevoie de o victorie pentru a ne descătuşa şi a reveni la jocul bun din finalul turului de campionat”.

Pentru echipa noastră nu va putea evolua mâine seară Ramona Ştefan, care s-a accidentat în partida de la Roman şi, chiar dacă radiografia nu a relevat probleme majore, s-a ales cu umărul drept imobilizat pentru câteva zile. Extrema stângă a început de miercuri fizioterapia, iar mâine va efectua un nou control, pentru a afla când îşi poate relua antrenamentele.

Meciul de mâine seară va fi arbitrat de buzoienii Georgian Băducu şi Răzvan Voicu şi îl va avea drept observator pe brăileanul Rudolf Pankler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.