Junioarele II, misiune imposibilă în fieful liderului

De vineri până duminică, echipa de junioare II a clubului nostru a participat, la Braşov, la cel de-al patrulea turneu zonal din cadrul Grupei G, găzduit de prima clasată, Corona. Aşa cum s-a întâmplat şi în precedentele trei turnee, principalul punct de atracţie a fost reprezentat de derbiul cu formaţia pregătită de Mariana Târcă şi, tot ca de obicei, arbitrii au avut rolul lor, pentru ca favorita tuturor să nu piardă cumva primul loc din ierarhia grupei.

CSM Ploieşti a condus cu 6-5 la pauză, dar a pierdut cu 21-18, după ce, în ultima parte a meciului, arbitrii locali Paul Iacob şi Alexandru Constantin au luat câteva decizii contestate de oficialii clubului nostru. „Am făcut un joc foarte bun, dar în ultimele 15 minute arbitrii nu ne-au permis să câştigăm. Ne-am apărat foarte bine în prima repriză, în care am primit doar cinci goluri, dar arbitrii nu ne-au lăsat să înscriem mai mult de şase. Scorul a fost egal până la 14-14, apoi au început eliminările, inclusiv la portar, pentru că a dat cu palma în bară, inclusiv o dublă eliminare la Teo (n.a. – Teodora Popescu) dictată de observator, încât am ajuns să jucăm şi în trei jucătoare de câmp. Ce să mai faci în aceste condiţii?”, spune antrenorul Daniel Gheorghe.

Rezultatele înregistrate de CSM Ploieşti la Braşov au fost următoarele: 29-8 (16-5) cu CSŞ Sfântu Gheorghe, 32-14 (13-11) cu Activ CSO Plopeni, 18-21 (6-5) cu Corona Braşov şi 32-13 (15-4) cu Dinamo Braşov.

După patru turnee, clasamentul Grupei G arată astfel: 1. Corona Braşov 45 puncte; 2. CSM Ploieşti 39 puncte; 3. Activ CSO Plopeni 21 puncte; 4. Dinamo Braşov 15 puncte; 5. CSŞ Sf. Gheorghe 0 puncte.

Ultimul turneu al grupei va avea loc în perioada 6-8 martie, urmând să fie organizat de CSM Ploieşti. Primele patru clasate din fiecare grupă zonală vor merge la prima fază a turneelor semifinale (22-26 aprilie 2015), pentru care se califică în total 32 de formaţii împărţite în 8 grupe. Rămân, apoi, 16 echipe pentru a doua fază semifinală (15-17 mai 2015), din care se aleg cele 8 participante la Turneul final (3-7 iunie 2015).

Lotul de jucătoare pe care a contat antrenorul Daniel Gheorghe în turneul de la Braşov este următorul: Radu Georgiana şi Mititelu Cristina (portari); Ivan Laura, Vacariu Ana-Maria, Mihaiu Iulia, Popescu Teodora, Vulpe Diana, Mocanu Alexandra, Ionescu Bianca, Şerban Anisa, State Andra, Năstase Mihaela, Gros Ana-Maria, Bodo Ingrid, Pârvu Andreea, Mihart Andreea (jucătoare de câmp).

Leave a Reply

Your email address will not be published.