Avem o revanşă de luat!

Cele trei eşecuri suferite în 2015 le-au determinat pe handbalistele de la CSM Ploieşti să strângă rândurile şi să se pregătească asiduu în zilele ce au urmat partidei de la Râmnicu Vâlcea, antrenorul Goran Kurtes impunând un program dens, din care au lipsit momentele de relaxare şi obişnuitele glume ce detensionau atmosfera la antrenamente. Joi a fost o şedinţă de pregătire solicitantă în sala „Olimpia”, ieri au fost două antrenamente, iar astăzi se pleacă în jurul prânzului spre Roman, după o nouă „mişcare” programată în cursul dimineţii la Ploieşti. În plus, când vor ajunge în oraşul moldav, Marilena Ana Gherman şi colegele ei au „poziţie” în sala care va găzdui meciul de mâine, pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc.

„Trebuie să fim din nou echipa din primele două meciuri, cu Corona şi Baia Mare, nu cea de la Vâlcea. E păcat că, deşi am pierdut acele partide, am arătat că putem juca handbal şi s-a vorbit frumos de noi, dar apoi a venit acest joc de cupă în care am făcut nişte greşeli incredibile. Chiar dacă este un meci foarte greu la Roman, trebuie să luptăm pentru fiecare minge, să fim o familie şi să începem să adunăm puncte”, spune antrenorul Goran Kurtes. O motivaţie în plus pentru fete este reprezentată şi de modul în care adversarele au câştigat în tur la Ploieşti, scor 23-22, elevele lui Florentin Pera înscriind atunci golul victoriei cu 3 secunde înainte de final, după o aruncare de la 9 metri a interului dreapta Jasna Toskovic.

Meciul de la Roman va avea loc mâine, cu începere de la ora 11.00 (în direct la DigiSport), va fi arbitrat de bucureştenii Radu Iliescu şi Doru Manea şi îl va avea drept observator pe maramureşeanul Zamfir Mesaros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.