În weekend are loc Memorialul „Ciprian Vidroiu”

În acest weekend, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti organizează o nouă ediţie a Memorialului „Ciprian Vidroiu”, competiţie rezervată junioarelor III, dar marcată şi de un meci demonstrativ al generaţiei „1978-1979” a Grupului Şcolar „1 Mai” Ploieşti, pregătită de Mircea Anton, din care regretatul Ciprian Vidroiu a făcut parte.

La startul competiţiei se vor alinia patru echipe de junioare III, două ale clubului nostru plus CSŞ Tulcea şi HC Oneşti, care se vor confrunta în sistem campionat, „fiecare cu fiecare”, după următorul program:

Vineri, ora 19.00 – CSM 1 Ploieşti – CSM 2 Ploieşti (Complex „Tel George Junior” – lângă Kaufland Vest)

Sâmbătă, ora 8.30 – CSM 2 Ploieşti – CSŞ Tulcea (Sala „Olimpia”)

Sâmbătă, ora 19.00 – CSŞ Tulcea – HC Oneşti (Complex „Tel George Junior”)

Sâmbătă, ora 21.00 – CSM 1 Ploieşti – HC Oneşti (Complex „Tel George Junior”)

Duminică, ora 8.30 – CSM 1 Ploieşti – CSŞ Tulcea (Sala „Olimpia”)

Duminică, ora 10.00 – CSM 2 Ploieşti – HC Oneşti (Sala „Olimpia”)

Partida demonstrativă a generaţiei „1978-1979” va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20.00, în sala din cadrul Complexului „Tel George Junior”.

Ciprian Vidroiu a fost portar în cadrul echipei de handbal a Grupului Şcolar „1 Mai” Ploieşti şi a decedat la vârsta de doar 17 ani, din cauza unor probleme medicale. Tragicul eveniment s-a petrecut chiar înaintea unui meci pe care echipa urma să-l susţină în cadrul unui turneu de la Brăila. Ediţia din acest an a memorialului este cea de-a treia organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.