Alexandra Denisa Stoian, convocată la Lotul Naţional de Gimnastică Ritmică al României

Alexandra Denisa Stoian, sportivă legitimată la CSM Ploieşti, participă, în aceste zile, la un stagiu de pregătire centralizată al Lotului Naţional de Gimnastică Ritmică al României. Înzestrată cu un talent nativ, dublat de seriozitate, ambiţie şi tenacitate, Denisa este multiplă medaliată în campionate naţionale şi internaţionale, fiind nominalizată, încă de anul trecut, ca tânără speranţă ce poate reprezenta România în competiţii de înalt nivel.

La acest cantonament, ce se desfăşoară la Chiajna, între 2 şi 16 decembrie, mai participă gimnaste de la cluburile Olimpia Bucureşti, CSŞ Iaşi, LPS Târgu-Mureş, CSM Arad, CSŞ Reşiţa şi LPS Oradea, toate pregătindu-se cum comanda coordonatoarei lotului naţional, antrenor emerit Maria Gârbă.

Alături de gimnaste sunt prezenţi şi antrenorii de la club, pentru a se stabili împreună o linie metodică comună în pregătirea sportivelor, ce va trebui respectată cu stricteţe în antrenamentele de la club, ştiut fiind faptul că gimnastica ritmică românească nu deţine resursele necesare pentru a susţine un lot naţional de junioare într-un centru naţional de pregătire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.