Goran Kurtes, înainte de Constanţa: „Sunt optimist şi puţin emoţionat”

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes sunt pregătite să încheie turul campionatului cu un nou rezultat bun, deplasarea de la Constanţa, pentru partida de duminică, fiind considerată un bun prilej pentru a îmbunătăţi parcursul excelent din ultimele şase runde, cu cinci victorii şi o singură înfrângere. În plus, există şi ambiţia de a-i oferi antrenorului sârb o victorie la revenirea în sala în care a antrenat jumătate de sezon, în 2009-2010, şi în oraşul în care fratele său, Zoran, a făcut istorie cu băieţii de la HCM, găsindu-şi, din nefericire, şi sfârşitul în mai 2010.

De altfel, Goran Kurtes spune că „este un meci deosebit pentru mine, dar nu neapărat pentru că am antrenat acolo, ci din cauza acelui trist eveniment legat de fratele meu. Sunt optimist şi puţin emoţionat înaintea acestei partide, în care vom întâlni o echipă bună, care îmbină tinereţea unor jucătoare cu experienţa altora, dar în care vom juca numai la victorie. Nu e uşor de câştigat la Constanţa, care se bazează mult pe meciurile de pe teren propriu, dar am încredere în jucătoarele mele că vor face un meci bun şi un rezultat pe măsură”. Antrenorul CSM-ului nu se confruntă cu probleme majore de lot, urmând să mizeze, foarte probabil, pe aceleaşi 16 jucătoare din ultimele confruntări. Fetele s-au antrenat în ritm normal în această săptămână, iar mâine, după o vizionare programată în cursul dimineţii, vor face deplasarea pe litoral.

Partida dintre Neptun Constanţa şi CSM Ploieşti este programată duminică, de la ora 12.00, şi va fi arbitrată de Diana Florescu (Argeş) şi Anamaria Stoia (Bucureşti). Ca observator a fost delegat bucureşteanul Niculae Stoian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.