Cu Mureşul, o singură opţiune: victoria!

După eşecul de la Craiova, pentru fetele pregătite de Goran Kurtes urmează două partide pe teren propriu mult mai uşoare, cu SC Mureşul Târgu Mureş şi CSM Cetate Devatrans, în care există o singură variantă: victoria. Primul joc e cel de duminică, în compania formaţiei de pe ultimul loc al clasamentului, fără niciun punct în cont după zece etape, iar Kurtes spune că „îmi doresc să câştigăm clar, la scor, pentru că este o diferenţă evidentă între echipa noastră şi a lor. Am văzut două meciuri jucate de Mureş şi e clar că putem trece de ele, cu condiţia să abordăm meciul serios, cu determinare, fără să ţinem cont de clasament”.

Antrenorul CSM-ului nu se confruntă cu probleme majore de lot, singurele absenţe certe fiind cele ale jucătoarelor accidentate de mai multă vreme, Raluca Anghelina şi Loredana Gărăcel. Mai este problema Elenei Şerban, care încă resimte dureri la glezna stângă după accidentarea suferită la lotul naţional, dar portarul va fi în lot şi, la fel ca la Craiova, se va apela la ea în caz de nevoie.

Confruntarea de duminică, programată la ora 11.00, în Sala „Olimpia”, va fi arbitrată de o brigadă formată din Cristina Năstase şi Simona Stancu (Bucureşti/Buzău) şi îl va avea ca observator pe Gheorghe Bejinariu (Argeş).

Cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori în vară, în meciuri amicale, de două ori la Târgu Mureş, împărţindu-şi victoriile (32-21 pentru CSM, respectiv 28-26 pentru SC Mureşul), şi o dată la Cluj, la Memorialul „Tiberiu Rusu”, unde fetele noastre s-au impus cu 33-24.

Leave a Reply

Your email address will not be published.