Eşec în faţa „tricolorilor” mici

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au pierdut, astăzi, cu 34-28 (14-10), meciul de verificare susţinut în sala din Chiajna în compania echipei naţionale de tineret. Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au avut la dispoziţie doar 11 jucători, neputând conta pe patru titulari, dar au profitat pentru a le da şansa să joace şi celor care au evoluat mai puţin în campionat.

Dintre titularii obişnuiţi, nu au putut juca pivotul Gheorghe Roman, învoit pentru a rezolva o problemă personală, interul Emilian Turcu, menajat din cauza unei inflamaţii la tendonul piciorului stâng, centrul Andrei Macovei, care abia şi-a reluat antrenamentele uşoare după ruptura musculară suferită în meciul cu ACS Teleorman Alexandria, şi Alexandru Budui, care are o întindere, lor adăugându-li-se interul stânga Alexandru Pâslaru, care este răcit. În aceste condiţii, formula de start a fost D. Rotaru – Botezatu, Hoinaru, Hodorogea, D. Sava, Zamfir, Stăncioiu, pe parcurs intrând şi M. Dumitru – S. Cârstea, Năstase şi Mihoci. Cel mai bun marcator al CSM-ului a fost Victor Hoinaru (foto), cu 7 reuşite.

Acesta a fost singurul amical din această săptămână, oficialii clubului căutând un adversar pentru un test programat în weekend-ul următor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.