Goran Kurtes vrea victoria la debut

După pauza de două săptămâni provocată de o acţiune a echipei naţionale, handbalistele de la CSM Ploieşti au, mâine, în Sala „Olimpia”, o misiune destul de dificilă în faţa Universităţii Cluj-Napoca, o formaţie aflată jos în clasament, dar cu un lot care o recomandă pentru evitarea play-out-ului. Va fi, totodată, partida de debut a noului tehnician al echipei noastre, Goran Kurtes, care a încercat, în cele două săptămâni pe care le-a avut la dispoziţie, să-şi impună ideile şi schemele de joc, în speranţa unui start bun la Ploieşti.

Antrenorul sârb şi-a făcut timp să studieze şi adversarul de mâine, el apreciind că „e o echipă bună, cu câteva jucătoare experimentate, dintre care se remarcă Ani Senocico, dar şi alte câteva tinere foarte bune, precup Laslo sau Popa. Va fi greu, dar sper să facem un meci bun şi să câştigăm, pentru că avem mare nevoie de puncte”. În ceea ce priveşte lotul pe care Kurtes poate conta mâine, este incertă folosirea Elenei Şerban între buturi, ea revenind de la acţiunea echipei naţionale cu o accidentare la glezna stângă, după ce a călcat pe o minge, la antrenament, şi e sigură absenţa Ralucăi Anghelina, căreia i s-a umflat din nou genunchiul la care a fost operată în vară, după ce a jucat în jocul-şcoală de sâmbăta trecută, din Sala „Olimpia”.

Partida de mâine va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Diana Florescu şi Anamaria Stoia (Argeş/Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.