Victorie mare la Piteşti: 26-21 cu HC Argeşul!

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au reuşit să câştige, astăzi, cel de-al patrulea meci consecutiv din acest sezon, pe terenul uneia dintre formaţiile tari ale Seriei A din Divizia A, HC Argeşul Piteşti. Grupare cu gânduri de promovare, echipa antrenată de Titel Răduţă n-a avut prea multe şanse în faţa ploieştenilor, care s-au impus cu 26-21, după ce, la pauză, au condus cu 14-11. Din nou cinci goluri diferenţă, la fel cum a fost şi în amicalul susţinut de cele două formaţii la Ploieşti, în luna august, când CSM-ul a câştigat cu 32-27.

Cel mai bun marcator al partidei a fost, aşa cum ne-a obişnuit şi în primele trei runde, interul ploieştean Emilian Turcu, care a înscris opt goluri, el fiind secondat de Victor Hoinaru, care l-a suplinit excelent pe accidentatul Andrei Macovei şi a contribuit cu 7 reuşite la succesul din Trivale. Totodată, trebuie remarcată prestaţia celor doi portari, Marian Dumitru şi Daniel Rotaru, cel de-al doilea salvând incredibil într-o situaţie în care CSM-ul a avut trei jucători eliminaţi simultan, precum şi contribuţia rezervelor de pe posturile de extremă, Mihoci şi Budui punctând de cinci ori în partida de astăzi.

Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au început meciul cu formula M. Dumitru – Subţirică (1 gol), Turcu (8, 2 din „7 metri”), Hoinaru (7), Zamfir (3), Roman, Stăncioiu (1), apelând, pe parcurs, şi la Rotaru – Mihoci (2), Budui (3), Cârstea (1), Botezatu şi Pâslaru.

În urma victoriei de la Piteşti, CSM Ploieşti îşi păstrează poziţia secundă a clasamentului, la egalitate de puncte cu prima clasată, Politehnica Iaşi, şi se pregăteşte de… o pauză, la finalul săptămânii viitoare neavând programat meci de campionat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.