Turcu n-a avut milă de moldoveni

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au bifat, astăzi, cea de-a doua victorie consecutivă din acest sezon al Diviziei A, impunându-se fără emoţii la Suceava, cu 38-28 (18-12), în faţa echipei secunde a prim-divizionarei CSU.

A fost o partidă în care gazdele, chiar dacă au mizat pe câţiva jucători de la prima echipă, folosiţi înaintea deplasării pentru meciul de mâine, din Liga Naţională, de la Călăraşi, au stat aproape de ploieşteni doar în primele minute. „Am condus cu 3-0, apoi au egalat ei, dar după aceea ne-am desprins şi n-am avut probleme să câştigăm. Sunt, totuşi, supărat pentru că facem prea multe greşeli, iar în alte meciuri mai grele s-ar putea ca asta să ne coste”, ne-a declarat antrenorul principal Dragoş Dobrescu. Emil Turcu a fost, din nou, cel mai bun marcator al nostru, reuşind să înscrie de 9 ori, după ce, în prima rundă, cu Ştiinţa Bacău II, marcase 12 goluri.

Formula de start a CSM-ului a fost M. Dumitru – Mihoci (5 goluri), Zamfir (4), Macovei (4), Roman (2), Turcu (9), Subţirică (3), pe parcurs intrând şi ceilalţi jucători care au făcut deplasarea: Rotaru – Cârstea (1), Botezatu (2), Pâslaru (1), Hoinaru (6), Hodorogea (1), Budui şi Năstase.

Singurul handbalist din lotul CSM-ului care a lipsit la Suceava a fost extrema stângă George Stăncioiu, care a suferit o uşoară entorsă de gleznă la un antrenament şi a luat o scurtă pauză pentru a se reface înaintea mai dificilelor partide care urmează, cu ACS Teleorman Alexandria, sâmbătă, de la ora 12.00, la „Olimpia”, şi mai ales, cu HC Argeş Piteşti, în deplasare, o săptămână mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.