Cinci medalii din şase posibile, la Campionatul Naţional de cadeţi

Boxerii de la CSM Ploieşti au participat, în perioada 8-14 septembrie, la Campionatul Naţional de cadeţi (13-14 ani), găzduit de oraşul Sulina, reuşind să câştige nu mai puţin de cinci medalii, în condiţiile în care antrenorii Titi Tudor şi Adrian Pârlogea au deplasat şase sportivi.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat George Dumitrescu (40 kg, foto), Toni Ioniţă (59 kg) şi Antonio Năstase (62 kg) au luat argint, iar Alexandru Cotigă (65 kg) şi Robert Ioniţă (62 kg) au intrat în posesia medaliilor de bronz. Singurul sportiv care nu a urcat pe podium a fost Valentin Davidică. „Sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute de copii şi de modul în care au boxat. Cu puţin mai multă atenţie, putea fi şi mai bine, dar, oricum, cinci medalii cu şase sportivi prezenţi cred că este un bilanţ bun”, a declarat antrenorul emerit Titi Tudor.

Atenţia tehnicienilor de la CSM se va concentra, în perioada următoare, pe pregătirea lui Alberto Biro (75 kg), care va participa, în luna noiembrie, cu naţionala României, la Campionatul European de juniori ce va fi găzduit de localitatea Anapa (Rusia), aceeaşi în care Titi Tudor a acuzat, în decembrie 2013, o problemă cardiacă. „Dacă mă duc şi eu cu lotul, merg să le mulţumesc medicilor care m-au tratat atunci”, ne-a declarat tehnicianul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.