HCM Râmnicu Vâlcea, primul adversar accesibil

După trei etape în care nu au adunat niciun punct, deşi au arătat lucruri bune în primele reprize ale partidelor cu Corona Braşov şi HCM Baia Mare ori au fost la câteva secunde de un egal cu HCM Roman, elevele lui Gheorghe Covaciu au, mâine, un meci ceva mai accesibil, la Râmnicu Vâlcea. Întâlnesc o formaţie, HCM, care a început, la rându-i, modest, chiar dacă a avut un program mult mai uşor (22-23 la Slobozia, 26-26 cu „U” Cluj, acasă, şi 18-24 la SCM Craiova) şi care a traversat o vară agitată, la finalul căreia Simona Gogârlă a fost dată afară, fiind înlocuită cu Dumitru Muşi.

Şi din aceste motive, Gheorghe Covaciu spune că „singurul gând este să luăm toate punctele puse în joc, pentru că este primul meci în care întâlnim o echipă de nivelul nostru. Am arătat destule lucruri bune în primele partide şi cred că avem potenţialul necesar pentru a câştiga la Vâlcea”. Tehnicianul are la dispoziţie acelaşi lot de 16 jucătoare pe care a mizat şi în primele runde, dintre care, însă, două piese importante, Marinela Ana Gherman şi Daciana Balaban, sunt incerte din cauza unor probleme medicale.

Delegaţia ploieşteană a făcut astăzi deplasarea la Vâlcea, iar de la ora 16.00 a efectuat o şedinţă de antrenament în Sala Sporturilor „Traian”, care va găzdui partida de mâine. Meciul este programat de la ora 11.00 şi va fi arbitrat de o brigadă formată din Cristina Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (Buzău), observator urmând să fie bucureşteanul Nicolae Stoian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.