Victorie şi cu CSU Galaţi

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au câştigat, în această după-amiază, meciul amical susţinut în Sala Sporturilor „Olimpia” în compania colegilor de eşalon şi serie de la CS Universitatea Galaţi, scor 27-25 (14-11). A fost o partidă în care ploieştenii au avut iniţiativa în marea majoritate a timpului, doar primele 15 minute oferind un joc echilibrat, cu ambele echipe alternând la conducere: 0-1, 4-2, 4-6, 7-6. De la 7-7, gazdele s-au desprins la 10-7, oaspeţii au revenit după time-out până la 10-10, dar o serie de trei goluri consecutive marcate de Hoinaru a adus desprinderea decisivă a CSM-ului: 13-10. A fost 14-11 la pauză, apoi chiar şi 19-14, după care, până la final, diferenţa a fost, în mod constant, de 2-3 goluri. Elevii lui Dragoş Dobrescu au avut timp şi de realizări spectaculoase, Ghiţă Roman înscriind cu spatele la poartă pentru 19-14, iar cuplul Mihoci – Macovei reuşind o „aeriană” de efect pentru 26-22.

Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au început meciul cu formula M. Dumitru – Subţirică (2 goluri), Zamfir (5), Macovei (3), Roman (2), Turcu (6), Stăncioiu, folosindu-i, pe parcurs, şi pe Rotaru – Hodorogea (1, 1 din „7 metri”), Cârstea, Hoinaru (3), Budui (1), Mihoci (3, 1 din „7 metri”), Pâslaru şi Năstase (1, 1 din „7 metri”). Singurul jucător care nu a evoluat a fost Bogdan Botezatu, care a acuzat mici probleme medicale.

Mai trebuie spus că tehnicienii celor două echipe au convenit să se dispute, ulterior, şi o repriză de 20 de minute în care să poată folosi garniturile secunde, scorul acestei părţi fiindu-le favorabil tot ploieştenilor, cu 13-11. Pentru CSM, au marcat Cârstea (6), Năstase (4), Hodorogea, Hoinaru şi Subţirică.

Următorul amical al ploieştenilor este programat marţi, de la 13.30, tot în Sala „Olimpia”, în compania unei alte formaţii din Divizia A, HC Argeş Piteşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.