Bun venit la Ploieşti, Elena Şerban!

Antrenorul Gheorghe Covaciu are, de astăzi, la dispoziţie trei portari, după ce Elena Şerban, de la CSM Bucureşti, a venit sub formă de împrumut pentru un sezon. Jucătoarea născută pe 15 octombrie 1994 tocmai s-a întors din Portugalia, unde a ocupat locul al IV-lea la Campionatul Mondial Universitar cu naţionala României, iar astăzi a plecat alături de noile sale colege la Cluj-Napoca, unde CSM Ploieşti va participa la memorialul „Tiberiu Rusu”.

În sezonul trecut, Elena Şerban a fost una dintre opţiunile tehnicienilor de la CSM Bucureşti pentru postul de portar, dar transferurile realizate în ultima vreme de gruparea din capitală, printre care s-au numărat şi brazilianca Mayssa Raquel de Oliveira Pesso sau românca Talida Tolnai, i-au diminuat serios şansele de a prinde poarta. Jucătoarea a acceptat varianta unui împrumut la Ploieşti, unde le va avea drept concurente pe Gabriela Cristescu şi Alina Ifrim.

Mâine şi poimâine, CSM Ploieşti va susţine trei meciuri amicale la Cluj, după următorul program: vineri, ora 11.45, cu Mureşul Târgu Mureş, vineri, ora 19.00, cu HC Zalău şi sâmbătă, ora 12.00, cu „U” Alexandrion Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.